AJANKOHTAISTA

Perustimme Suomen jalkapallofysioterapian yhdistyksen loppusyksystä 2018. Yhdistyksen
pääasiallinen toimintaidea on tarjota lajispesifiä koulutusta jalkapallon ja futsalin parissa
työskenteleville fysioterapeuteille ja muille toimijoille. Koulutukset tulevat sisältämään
fysioterapeuteille ja kuntoutusalan ammattilaisille suunnattuja kursseja, jotka keskittyvät jalkapalloilijan yleisimpien vammojen ennaltaehkäisemiseen, tutkimiseen, hoitamiseen ja kuntouttamiseen sekä kaikille ammattiryhmille avoimia kursseja, jotka käsittelevät jalkapalloilijan fyysistä harjoittelua sekä suorituskyvyn kehittämistä.

Lähetimme perustamisen jälkeen kirjeen seuroille ja verkostomme jalkapallossa / futsalissa toimiville fysioterapeuteille. Kirjeellä toivoimme kartoittavamme koulutustarvetta ja aiheita koulutukselle. Lisäksi kartoitimme mahdollisia asiantuntijoita kouluttajiksemme sekä yhteistyökumppaneita.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta ja erityisesti siitä, että vastaanotto on ollut laajasti positiivinen kuntoutusalan ammattilaisten ja liikuntaväen keskuudessa. Saimme seuroilta myös positiivista palautetta ja tsemppiä tulevaan. Lisäksi Palloliiton Jalkapallosäätiö antoi meille apurahaa toiminnan käynnistämiseksi.

Saimme mukaan asiantuntijakaartiimme hienoja alan ammattilaisia, kuten Jari-Pekka Keurulaisen, Sasu Setälän, Einari Kuritun, Jukka Nordströmin, Marko Grönholmin, Ville Vilénin ja Janne Ukkosen. Tämän lisäksi meillä on hieno taustatiimi, joka hallinnoi ja kehittää yhdistyksen toimintaa.

Haluatko päästä mukaan sisäpiiriin, joka saa sähköpostitse viestin tulevista kursseista ennen kuin muut? Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja liity!

 

© 2019 by Suomen Jalkapallofysioterapian yhdistys